Hanuma 11 – 9.5kW
Пелетна камина Biodom Hanuma 11 - 9.5kW
Пелетна камина Biodom Hanuma 11 - 9.5kW с въздушна риза. Прахово боядисано високотемпературно метално покритие. Закалено керамично стъкло издържащо на 750°C . Херметизирана горивна камера и резервоар за пелети. Топло въздушен вентилатор с горно обдухване. Отделение за пепел. LED дисплей. Пелетна камина Biodom Hanuma 11 разполага с иновативната горивна система Biologic. Температурна сонда в горивна камера. Вътрешен термостат. Седмичен програматор.
3100 лв.

Максимална мощност

11 kW

Номинална мощност

3.4 – 9.5 kW

КПД

>91%

Размери

570x1060x500 mm

Консумация на пелети

0.8 – 2.3 kg/h

Отопляем обем

до 280 m3

Изход димоотвод

80 mm

Капацитет на резервоара

16 kg

Тегло

98kg

Клас на енергийна ефективност

А+

Технологии

Процес на автоматично обдухване на горелката през определени периоди от време, с цел увеличаване ефективността на горивния процес и удължаване живота на части, изложени на продължително износване.
Автоматично запалване при прекъсване на ел. захранването, като преди това се извършат необходимите проверки за сигурност на системата.
Контрол на стайната температура - за по-голям комфорт и ниска консумацията на пелети.
Функция хроно-термостат, с възможност за контролиране на температурата и програмиране на четири различни работни периода за всеки ден.
Електронно балансиране на първичен и вторичен въздух за оптимално изгаряне и топлинна ефективност.
Изход за допълнителен външен стаен термостат
технология на горене с два вентилатора
Оборудван с два вентилатора: за подаване на първичен въздух и всмукателен за отвеждането на димните газове, като електрониката автоматично регулира скоростта им посредством измервания чрез дебитомер и дигитален диференциален пресостат.
biologic
Автоматично регулиране на всички работни параметри при продължителен период на работа, като същевременно разпознава качеството на пелетите и регулира тяхното дозиране

Сертификати

Марка за съответствие с европейските стандарти
Европейският стандарт за жилищни отоплителни уреди изгарящи дървесни пелети.