ПЕЛЕТНИ ПЕЧКИ С ВЪЗДУХОВОД, ТОПЛИНА ВЪВ ВСЯКА СТАЯ

Камините на пелети с въздуховодна система La Nordica-Extraflame са идеалното решение за ефективно и функционално отопление на няколко стаи във вашия дом, като същевременно се възползвате максимално от мощността на само един продукт

Тези иновативни пелетни печки с въздуховод са проектирани да отвеждат горещ въздух и в съседните стаи, като Ви позволяват безпроблемно да контролирате температурите, запалванията и настройките за различни работни времеви диапазони, осигурявайки максимален комфорт

пелетна печка с въздуховод

Следователно, тези интелигентни продукти от последно поколение съчетават богатство от технологично оборудване, разбира се без липса на внимание към дизайн и висококачествени материали. Освен това пелетите са екологични и икономически ефективни, осигуряват изключително висок топлообмен и ниски емисии, освен че и отговарят на условията за данъчни облекчения и субсидии за енергоспестяващи уреди и възобновяема енергия.

 

MARILENA PLUS – херметизирана пелетна камина с въздуховодна система

Marilena Plus е нова тънка печка на пелети (само 35 см дълбочина), проектирана да се адаптира към всяка стая в къщата. Всъщност, благодарение на компактния си дизайн и трите налични димоотводни отвора (отзад, отгоре и отляво) този продукт може да бъде инсталиран според различните нужди. Освен това вентилаторът, предназначен за въздуховод, дава възможност за удобно пренасяне на топлината в друга стая на разстояние до 8 метра и предлага възможност за контрол на изхода чрез външен термостат за максимален комфорт във всяка стая. И накрая, функцията „комфорт“ намалява вентилационната мощност до минимум, за да гарантира безшумна работа, без да нарушава производителността. Стоманената облицовка се предлага в три цвята: бял, черен и бордо.

marilenaplus_1180x580

LUCIA PLUS– пелетна камина с въздуховод

Lucia Plus е въздуховодна пелетна печка с модерен и елегантен дизайн, която благодарение на високата си производителност и 12 kW номинална мощност е проектирана за отопление на големи площи. Оборудвана е с три независими вентилатора, един за фронтална вентилация с дебит 400 m3 / ч и два, предназначени за въздуховоди, с изходи за монтиране на топълнителни термостати, които могат да бъдат и заобиколени и да бъдат с дължина до 8 метра всеки. Новият вграден сензорен дисплей Black Mask прави още по-лесно управлението на функциите на печката, освен това вграденият Wi-Fi приемник осигурява бърз достъп от разстояние за управление на камината, дори когато сте извън къщата, благодарение на приложението Total Control 2.0. Облицована с нежна керамика, печката се предлага в три цвята: бяло, гълъбово сиво и бордо.

lucia_1180x580

TERRY PLUS – серия Еволюция

Тази модерна херметизирана пелетна печка със запечатана горивна камера, херметически затворен резервоар за пелети и ефективна въздуховодна система е комбинация от технологии и иновации. Всъщност, благодарение на трите отделни и термостатно управляеми центробежни вентилатора, един предназначен за фронтална вентилация с дебит от 400 м3 / ч и други два, предназначени за двата въздуховодни изхода с дължина до 8 метра, Terry Plus създава желаният комфорт във всяка стая, като просто се зададе необходимата температура от практичното ръчно дистанционно управление, което също е и стаен термостат, и комплект безжичен термостат за останалите стаи. Керамичната нагревателна свещ, за бързо запалване, фината горна облицовка от керамика, самопочистващата се горелка и дозирането на пелети с тих и ефективен безчетков мотор-редуктор, са само част от многото предимства, които правят тази печка идеалното решение за отопление на дома Ви.

пелетна печка с въздуховод extraflame terry plus