КАМИНИ И КАМЕРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ, ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯТ УЮТ

Топлина, атмосфера, елегантност: светлината на огъня запален в камината създава магия

Всеки дом, всяка стая има свои собствени нужди и La Nordica Extraflame предлага за всеки от тях решение за отопление по ефективен и екологичен начин.

Камини на дърва за вграждане, предназначени да заменят стара отворена камина, увеличавайки ефективността както по отношение на мощността на отопление, така и на емисиите. Моноблоковете и камините, от друга страна, са идеалното решение за създаване на Вашата камина във всяка стая на Вашия дом. Освен това, благодарение на конфигурацията на комплект за вентилация или въздуховоди, тези устройства Ви позволяват да отведете топлината в други помещения, като отоплявате няколко стаи във Вашия дом само с един продукт.

MONOBLOCCO 1000 Evo

Камина на дърва за вграждане с много предимства, включваща голям отвор към горивната камера (дължина 87 см, височина 34,5), голяма стъклена врата с отвор 45 ° за по-лесно почистване отвътре и изключително дебела чугунена облицовка със системата Power Radiant System. Освен, че присъстват много чугунени елементи, камината е облицована и с огнеупорен материал Nordiker, който гарантира висока експлатационни показатели и прави пламъка още по-ярък. Също така, чрез иновативните вентилационни отвори с вградена въздуховодна система, можете да се възползвате максимално от този ефективен моноблок продукт, за да насочите генерираната топлината и в други помещения.

камина на дърва за вграждане

 

COMFORT P70 AIR, P85 и P85 PLUS, пелетни камини за вграждане

Широката гама от продукти на пелети La Nordica-Extraflame представя въвеждането на нова линия камини за вграждане на пелети, проектирани и изработени така, че да осигурят голямо удобство и висока ефективност. Всъщност трите модела са проектирани с грижа за улеснена експлоатация и удобство при монтажа, също благодарение на новата опростена система за пълно издърпване на уреда, лежащ върху здрави релси с товароподемност до 250 кг, удобни сгъваеми дръжки и сензори за ниско ниво на пелети в резервоара. Нещо повече, за трите версии се предлагат два допълнителни аксесоара за зареждане отпред през чекмедже и за зареждане отгоре / отстрани през комплект с капак. Тези камини се отличават с голяма чугунена врата на горивната камера и панорамно стъкло, основен контролен модул и стандартно оборудвано допълнително преносимо устройство (дистанционно управление), което също действа като стаен термостат. Те се открояват и с изключително мощната си фронтална вентилация, като за модела Comfort P70 Air, където радиалният вентилатор с дебит 540 m3 / h е с извити назад лопатки (със свободен отвор) е проектиран да намали натрупването на прах с цел по-улеснена поддръжка. Версията PLUS на модел Comfort P85 разполага с двойна въздуховодна система с дължина на всeки въздуховод до 8 метра, които могат да бъдат свързани и управлявани с допълнителен външен стаен термостат, и два отделни центробежни вентилатора с дебит 180 m³ / h (със свободна отвор) и функция комфорт за по-нисък шум.

p70air_page

80 WIDE e 100 WIDE, камери за вграждане на дърва

Тази гама от камини на дърва за вграждане е идеалното решение за превръщането на старата Ви камина във високоефективен уред, както по отношение на топлинната мощност, така и на емисиите, без лишение от красотата на открития огън. Всъщност, благодарение на изчистения си дизайн тези два модела, предлагани във версия с широчина 80 и 100 см са проектирани така, че да използват напълно ширината на горивната камера и да се наслаждавате напълно на огъня. Вътрешността е изцяло облицована с Nordiker, специален огнеупорен материал, който подобрява експлоатационните показатели и прави огнището ярко, докато решетката и (реверсивната) врата на горивната камера са от чугун G20. Нещо повече, благодарение на ефективния комплект Wind Air, допълнителен вентилационен аксесоар, тези продукти могат също да бъдат вентилирани или канализирани за да предадат топлината, която произвеждат в други помещения на дома.

камини на дърва за вграждане