Пелетни печки Extraflame Evolution line е нова гама от продукти, предназначени да задоволят нуждите на потребителите, които все повече внимават към детайлите и експлоатационните качества

Всеки продукт се характеризира с високо технологично оборудване, което подобрява ежедневната употреба и в същото време намалява необходимостта от честа поддръжка, като същевременно осигурява висока надеждност.

Високите стандарти за качество на компонентите и внимателният подход за безопасност правят тези уреди идеален избор за тези, които искат нещо специално в собствения си дом, както и отношение към дизайна.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Ella, топловъздушна печка за изгаряне на пелети с „уплътнена“ камера и „херметически затворен“ резервоар, без сензор за потока въздух на входа, подходяща за пасивни или къщи с ниска консумация на енергия.

Evolution Line, новото технологично поколение „интелигентни“ пелетни печки Extraflame, по-тихи, самопочистващи се, безопасни и надеждни, които генерират топлина почти веднага след включването им и преди всичко лесно управляеми чрез дистанционното управление:

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Тихо: тишина без загуба на ефективност.

Възможно е напълно да изключите стайния вентилатор, като по този начин получавате максимален акустичен комфорт и в същото време максимална мощност за загряване на водата към отоплителната инсталация.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Практично: Вашата печка се почиства сама.

Система, състояща се от иновативен механизъм, който премахва остатъците от горенето на пелети автоматично и без да изисква надзор от потребителя. Чекмеджето за пепел се нуждае от изпразване само след няколко дни работа. Подходящо решение за тези, които често използват печката.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Безопасно: Технологии и иновации за вашата безопасност.

Напълно изолирана от заобикалящата среда, както за входящ въздух, така и за отвеждане на остатъците от горенето, осигурява се максимална безопасност и комфорт. Тази специална система се постига чрез херметичността на резервоара за съхранение на пелети и на горивната камера, включително и вратата и.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Бързо: Винаги незабавна топлина.

Бързо запалване при всякакви метеорологични условия (влажно и студено), благодарение на керамичната свещ, която освобождава 40% повече мощност от нормалните некерамични компоненти, като по този начин осигурява хиляди запалвания.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Подвижно: за пълен и удобен контрол, дори от вашия диван.

Серията Evolution Line се предлагат стандартно с преносимо радио управление, което Ви позволява да управлявате напълно всички функции на печката. Същото устройство за управление може да се използва и като дистанционен термостат: всъщност той разпознава температурата, където се намира и контролира работата на уреда, докато достигне желаната температура на това място. Предимството е печка, която работи както и колкото желаете, която може да управлявате лесно и удобно дори от вашия диван.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Гъвкаво: Максимална гъвкавост при управление на комфорта в стаите.

Комбинацията от платка и допълнителна такава за системата (опция) осигурява максимална гъвкавост при управлението на водопроводната и отоплителната инсталация, с възможност за контрол на различна температура във всяка стая на къщата.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Иновативно: Винаги в контакт с печката, дори когато не сте у дома.

Управлявайте печката дори дистанционно, благодарение на приложенията: Total Control App (Wi-Fi модул), App Easy Access (Gsm модул) и безжичен термостат.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Ефективно: Намалява времето на забавяне за повторно запалване.

Специална сонда осигурява отчитане в реално време на температурата и условията на работа на пелетната камина, като по този начин намалява времето за повторно запалване и осигурява оптимално изгаряне на пелети.

Пелетни печки Extraflame Evolution line

Просто: Настройте лесно работата на вашата отоплителна система.

Помпата в отоплителният уред кара горещата вода да циркулира в отоплителната система. Това ново поколение циркулационни помпи (PWM), в допълнение към това, че осигурява икономия на електроенергия, комуникира непрекъснато и с електронната платка, предоставяйки информация за работното състояние и се адаптира към всякакви системни заявки: например, ако циркулационната помпа спре да работи, камината открива аномалията и също така се изключва автоматично. Помпата се управлява директно от преносимото радио управление на камината, без да се налага механична намеса в нея.

Възможността за персонализиране на настройките на помпата, в съответствие с изискванията на всяка отделна отоплителна система, осигурява максимална гъвкавост по отношение на монтаж и управление на инсталацията.