ВОДНА РИЗА – КАМИНИ, ПЕЧКИ НА ДЪРВА И ПЕЛЕТИ

Камини с водна риза на дърва и пелети: голям комфорт и реална икономия на разходи за отопление

La Nordica-Extraflame обогатява линията от продукти на дърва и пелети, като добавя възможност за свързването им към домашната отоплителна система чрез подаване на топла вода към радиаторите. Това е идеалното решение за прекарване на зимата в спокойствие, използвайки максималния добив на топлина с минимално потребление на енергия.

Камина с водна риза Costanza idro 17.5 kW

Тази камина с водна риза на пелети е съчетание от технологии и иновации. Уплътнената горивна камера и запечатаният резервоар са гаранция за безопасност и надеждност, керамичната запалителна свещ осигурява бързо и ефективно запалване в течение на времето, докато вентилацията на помещението може да бъде напълно деактивирана и температурно контролирана за да се осигури максимален комфорт и в помещението, където камината е инсталирана, същевременно без да се прави компромис с мощността към отоплителната водна система, също така гарантирана и от новата високоефективна PWM циркулационна помпа. Освен това, новият дисплей Black Mask с вградена система за Wi-Fi връзка, Ви позволява да управлявате уреда и когато сте извън къщата, благодарение на удобното приложение Total Control 2.0. Стоманената облицовка и керамична горна плоча се предлага с покритие в бяло или бордо.

Пелетна камина с водна риза Extraflame Costanza Idro 18.5 kW

 

Пелетна камина с водна риза Isidora idro 16 и 20 kW

ISIDORA IDRO, най-ново поколение пелетни камини с водна риза, предлагащи се в две различни версии на мощността (16kW и 20 kW). Тази иновативна термо печка е проектирана да отговаря на най-строгите европейски сертификати и да получи максимална оценка на ефективност при сметките за отопление. Това е резултат от внимателен процес на научни изследвания и иновации, който благодарение на ноу-хау произтичащ от над 50 години опит в сектора прави възможно създаването на универсален и ефективен продукт, способен да отоплява цялата къща по екологичен и икономичен начин, с лекота на управление и изискан, елегантен дизайн. Ръчно изработената керамика и боядисана стоманена облицовка се предлага в различни цветни покрития: Бордо, Бяло и Гълъбово-сиво за версия H16 и слонова кост и бордо за версия H20. Голямото панорамно стъкло на вратата на горивната камера, позволява да се насладите напълно на широкия изглед към пламъка, докато принудителната вентилация (напълно регулираща се) през горните отвори на камината осигурява максимален комфорт дори в помещението, където е монтирана печката. Ефективната автоматична система за почистване на горелката, комбинирана с голямо чекмедже за пепел, позволява да намалите рутинната поддръжка без дори да се жертва ефективността.

В действителност, производителността също се оптимизира благодарение на ефективната PWM циркулационна помпа, надеждната керамична нагревателна свещ и многобройните сонди за отчитане на различни показатели. За да бъде пълно вече богатото оборудване, камината разполага и с новият дисплей Black Mask с вграден Wi-Fi модул за дистанционно управление с новото специално приложение „Total Control 2.0“ и удобното IR Touch дистанционно управление.

Камина с водна риза extraflame isidora idro