TOTAL CONTROL

TOTAL CONTROL и TOTAL CONTROL 2.0 са приложения за смартфон и таблет, които Ви позволяват посредством връзка с интернет да наблюдавате и контролирате в реално време камините на пелети La Nordica-Extraflame, дори когато сте далеч от дома.

Чрез безплатно изтегляне на версията през онлайн магазините, съвместима с вашия продукт, Вие ще превърнете мобилното си устройство в иновативна платформа за управление на вашата отоплителна система. В зависимост от модела има различни начини за свързване към Вашата камина или котел на пелети:

 

Сензорен екран “BLACK MASK” и приложение TOTAL CONTROL 2.0

Продуктите на пелети, оборудвани с новият дисплей “BLACK MASK”, като Lucia, Lucia Plus, Costanza Idro, Isidora Idro (H16 и H20) и новите котли PR и PK, са стандартно проектирани за да се свържат към приложението TOTAL CONTROL 2.0. Всъщност този иновативен дисплей, благодарение на вграден WiFi приемник, може да се свърже директно към домашната мрежа, за да управлявате Вашето съоръжение от разстояние.

Нордика технологии

total control 2.0 Сензорният екран “BLACK MASK” е съвместим само с приложението TOTAL CONTROL 2.0

 

WIFI МОДУЛ BLACK LABEL и приложение TOTAL CONTROL 2.0

Най-новото поколение пелетни камини като Terry Plus, Marilena Plus, Amika, Debby, Dahiana, Dahiana Plus, Teorema, Marilena Plus AD, Comfort P70 Air, Comfort P85 и Comfort p85 Plus могат да комуникират с приложението TOTAL CONTROL 2.0 благодарение на Wifi модул- black label (опция). Този удобен аксесоар ще свърже печката ви с домашната WiFi мрежа.

Нордика технологии

total control 2.0WIFI МОДУЛЪТ „BLACK LABEL“ е съвместим само с приложението TOTAL CONTROL 2.0

 

WIFI МОДУЛ WHITE LABEL и приложение TOTAL CONTROL

Всички други пелетни продукти от гамата La Nordica-Extraflame са съвместими с новия специален аксесоар, Wi-Fi модулът – white label (бял етикет), който позволява на печката да се свързва към мрежата и да комуникира с приложението TOTAL CONTROL. Напълно преработен и актуализиран по отношение на предишната версия, този нов допълнителен аксесоар е съвместим и с много от моделите пелети, които вече дори не се произвеждат.

Нордика технологии

WIFI МОДУЛЪТ „WHITE LABEL“ е съвместим само с приложението TOTAL CONTROL

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРИЛОЖЕНИЯТА

Благодарение на опростения и интуитивен дизайн, Total Control и Total Control 2.0 Ви позволяват отдалечен достъп и контрол на редица функции на Вашата пелетна камина, като:

Проверка състоянието на продукта

Включване и изключване

Настройка на отоплителната мощност и температура

Настройка на седмичния хронотермостат

Получаване на предупреждения и уведомления (напр. Минимално ниво на пелети в резервоара)

КЪДЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯТА

Total Control и Total Control 2.0 са налични за устройства с операционна система Apple и Android. Total Control може удобно да се използва и на компютър чрез уеб приложението. Изтеглете версията, съвместима с вашите устройства.

приложението TOTAL CONTROL 2.0

приложението TOTAL CONTROL