ПЕЛЕТНИ ПЕЧКИ, ТОПЛИНА НАВСЯКЪДЕ С НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Няма идеален модел печка за изгаряне на пелети, a подходящият за всеки дом. Ето защо La Nordica-Extraflame проучва и предлага нови решения за всякакви нужди

Интелигентните печки за изгаряне на пелети от последно поколение се открояват с богатото си технологично оборудване, позволяващо по-малко загуба на енергия, бързо запалване и отлично изгаряне на гориво.

Високите стандарти за качество, внимателният дизайн, системите за безопасност правят тези уреди идеалният избор за тези, които желаят функционален уред, но със завладяващ дизайн. Перфектният баланс между устойчивостта на отоплението, с ниски емисии и разход, а също и удобството при ежедневна употреба, осигуряват максимален комфорт и висока степен на надеждност.

AMIKA – заоблена и херметизирана пелетна камина

Amika е нова пелетна печка с херметизирана горивна камера и резервоар за пелети, с изчистен и елегантен дизайн. Заоблената форма, лицевата закалена стоманена облицовка и елегантният керамичен плот, предлагани в бордо, бяло, черно и естествен камък, правят този продукт изключително универсално решение, подходящо за всяка стая и стил на вашия дом. Херметичността означава безопасност, както сензорите за налягане в отделението за пепел и ефективната керамична свещ с последно поколение запалителна система Нещо повече, за да се осигури безшумна работа, центробежният вентилатор за вентилация към помещението има функция „комфорт“, без да се влошават експлоатационните показатели.

печка на пелети amika_page

 

MARILENA PLUS – херметизирана пелетна камина с въздуховодна система

Marilena Plus е нова тънка печка на пелети (само 35 см дълбочина), проектирана да се адаптира към всяка стая в къщата. Всъщност, благодарение на компактния си дизайн и трите налични димоотводни отвора (отзад, отгоре и отляво) този продукт може да бъде инсталиран според различните нужди. Освен това вентилаторът, предназначен за въздуховод, дава възможност за удобно пренасяне на топлината в друга стая на разстояние до 8 метра и предлага възможност за контрол на изхода чрез външен термостат за максимален комфорт във всяка стая. И накрая, функцията „комфорт“ намалява вентилационната мощност до минимум, за да гарантира безшумна работа, без да нарушава производителността. Стоманената облицовка се предлага в три цвята: бял, черен и бордо.

marilenaplus_1180x580

LUCIA – пелетна камина с въздушна риза и керамична облицовка

Lucia е пелетна камина с въздушна риза, която съчетава модерен и елегантен дизайн с висока производителност за големи площи. Вентилацията в помещението, контролирана чрез термостат и безшумна, благодарение на функцията „комфорт“, загрява за кратко време благодарение на номиналната мощност от 12 kW и високоефективния специален вентилатор с поток от 400 m3 / час. Новият вграден сензорен дисплей Black Mask прави още по-лесно управлението на функциите на печката, освен това вграденият Wi-Fi приемник осигурява бърз достъп от разстояние за управление на камината, дори когато сте извън къщата, благодарение на приложението Total Control. Предлага се в три цвята: бяло, гълъбово сиво и бордо.

lucia_1180x580