Дейност на фирмата

Фирма „СИНХРОН” ООД със седалище гр. Пловдив и собствена производствена база на площ от 10 000 квадратни метра в с. Рогош, област Пловдив е регистрирана 1997г. от съдружници работили години наред в дървопреработвателният сектор.

Основната дейност на фирмата е изработка и търговия на суров и сух фасониран иглолистен дървен материал. В цеховете на предприятието месечно се произвеждат между 1 000 и 1 200 кубични метри, различни фасонирани материали с дължина до 6 метра, от които една част се реализират в собствени търговски бази в страната, а друга част на пазари в Гърция, Турция и Италия.

 

История

През 2006 година фирмата инвестира и конструира една от най-големите фабрики за дървесни пелети в България – АХИРА АД www.ahira.eu, чиято продукция се отвърди с добро качество не само на вътрешни, но и на външните пазари.

Втора по значимост търговска дейност е внос и търговия на пелетни камини и котли специализирани в изгарянето на дървесни пелети. Вече повече от 12 години фирмата има търговски отношения и договори с водещи европейски производители като La Nordica Extraflame – Италия, BIODOM – Словения, DZ Benelux – Белгия и Multiclima – Италия за реализацията на продуктите им в България. Персоналът на ежегодно преминава през технически курсове и семинари, като същевременно организира и такива на местно ниво. Като официален представител за страната ни, гарантираме на нашите клиенти и партньори адекватен сервиз и резервни части на склад.

Пелетна камина с въздушна риза La Nordica Extraflame Teorema