ОТКРИЙТЕ ВКУСНАТА ИТАЛИАНСКА КУХНЯ С ГОТВАРСКИТЕ ПЕЧКИ НА ДЪРВА LA NORDICA EXTRAFLAME

Модерните готварски печки на дърва La Nordica Extraflame съчетават технологията и грижата за материалите с ценностите на традицията и вкусовете от миналото, за да предложат възможност за свободно готвене и едновременно отопление на дома Ви.

Готвенето на дърва всъщност придава на храната уникален вкус и освобождава вкусовете от миналото, като същевременно без да Ви лишава от удобството и ефективността да отоплявате дома си. Използването на качествени материали и интелигентният дизайн позволяват топлината да се използва ефективно и по екологичен начин, като се използва възобновяем източник на енергия.

В гамата има над 30 модела готварски печки и такива с водна риза, които се разширяват благодарение на новите модели всяка година:

ROSA XXL – с облицовка от естествен камък

Тази готварска печка на дърва е резултат от еволюцията на успешната гама готварски печки XXL La Nordica-Extraflame, представяща нов луксозен завършек на уред с невероятно висока производителност, предназначен за традиционно готвене с дърва. Всъщност естественият камък не само добавя елегантен щрих към готварската печка, но действа като ефективна система за съхранение, за да освободи здравословна и акумулирана топлина дори след изгасване на огъня. Голямата 78-литрова фурна, котлонът и полираните чугунени пръстени и удобното отделение за съхранение на дърва са стандартно оборудвани.

готварска печка на дърва ROSA XXL PETRA

 

Готварска печка Family 4.5

Тази готварска печка на дърва, със своя опростен и същевременно елегантен дизайн е един от най-новите продукти на La Nordica-Extraflame, резултат от десетилетия опит на компанията в разработката на продукти за индустрията на готварските печки. Тази практична 41-литрова фурна, с двойната стъклена врата, и полираната чугунена плоча с пръстени са идеалните инструменти за просто и ефективно готвене, докато удобното чекмедже за съхранение на дърва и долните крачета, улесняват зареждането и почистването. Външната облицовка от емайлирана стомана се предлага в три покрития: бяло, антрацитно черно и капучино.

Готварска печка на дърва La Nordica Extraflame Family 4,5 - 7.5kW

Milly с отделение за затопляне на храната

С 50-годишен опит в сектора, този продукт е резултат от внимание и грижа за детайлите, с уникален, разпознаваем, функционален дизайн, изпитан избор на материали за дълготрайно качество на конструкцията. Благодарение на голяма, емайлирана, 78-литрова фурна, чугунена плоча и пръстените, а също и възможността за добавяне на горно отделение за затопляне на храната, в комплект и облицовка с интериор от лава камък и неръждаема стомана, Milly е идеална в кухнята за да преоткрие вкуса и традиция на храната, приготвена с дърва. Високият топлообмен, конфигурация с възможност за външен входящ въздух и огнището, покрито с огнеупорен материал Nordiker, гарантират безопасност, ефективност и отлични характеристики, напълно съобразени с най-строгите европейски стандарти. Външният корпус е от емайлирана неръждаема стомана и фина керамика; предлагана в бяло и бордо.

Готварска печка на дърва La Nordica Milly